Tak perlu bayar sekarang. Kami pos dulu, abang bayar pada posmen..ok?

SOALAN YANG BIASA ORANG TANYA

Abang boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu abang buat keputusan. 

Tidak seperti sesetengah produk berhenti merokok lain yang membekalkan nikotin sebagai ganti kepada rokok/vape, Neurix+ merangsang dan menyokong otak supaya mampu mengawal ketagihan terhadap nikotin dengan lebih baik. Ia tidak mengandungi Nikotin. It’s a NICOTINE FREE product.

Sangat mudah. Abang perlu sembur 1 – 3 kali (bergantung) ke bawah lidah. Sekatakan ke seluruh permukaan mulut untuk kesan yang lebih optimum.

Papermint bang. Setiap kali sembur abang akan rasa papermint, dan rasa dia light-light saja. Tak ada rasa pelik-pelik yang lain.

Saiz 1 unit Neurix+ ialah 24mm x 91mm, manakala isipadunya ialah 10ml.

1 unit Nuerix+ boleh bertahan sehingga lebih 80 kali semburan. Jika 1 semburan boleh menjimatkan duit untuk membeli 1 batang rokok, abang boleh ‘skip’ 80 batang rokok dengan hanya 1 unit Nuerix+. Tahniah!

Mudah-mudahan ketagihan nikotin abang makin kurang, dan abang boleh BERHENTI MEROKOK DAN TERUS BERJIMAT SAMPAI BILA_BILA!

Ada bang. Waranti selama 7 hari disediakan untuk Neurix+. Abang boleh hubungi Khidmat Pelanggan kami jika terdapat sebarang masalah.

Isi maklumat di bawah dengan tepat supaya proses order abang berjalan lancar.

Form NEURIX

©2023 | All Rights Reserved, Neurix Plus